Färja från Mariehamn till Kapellskär

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar dagligen
    2 tim 15 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Mariehamn till Kapellskär-linjen går mellan Aland och Sverige och trafikeras för tillfället av Viking Line. Förutom att jämföra priser och tider för Mariehamn till Kapellskär, visar vi även resultat för Åbo till Långnäs, Långnäs till Stockholm och Mariehamn till Stockholm för att hjälpa dig att komma från Aland till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Mariehamn Kapellskär rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Mariehamn Kapellskär färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Mariehamn Kapellskär färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Mariehamn Kapellskär färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Mariehamn Kapellskär färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Mariehamn Kapellskär färjor online med AFerry idag.