Färja från Mariehamn till Stockholm

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar dagligen
    5 tim 30 min
    Få pris
  • 2 korsningar dagligen
    4 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Mariehamn till Stockholm-linjen går mellan Aland och Sverige och trafikeras för tillfället av Tallink Silja och Viking Line. Förutom att jämföra priser och tider för Mariehamn till Stockholm, visar vi även resultat för Åbo till Långnäs, Långnäs till Stockholm och Mariehamn till Kapellskär för att hjälpa dig att komma från Aland till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Mariehamn Stockholm rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Mariehamn Stockholm färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Mariehamn Stockholm färjebiljetterna.

Billiga Mariehamn till Stockholm priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Mariehamn Stockholm färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Mariehamn Stockholm färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Mariehamn Stockholm färjor online med AFerry idag.