Färja från Marseille till Ajaccio

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar dagligen
    10 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Marseille till Ajaccio-linjen går mellan Frankrike och Korsika och trafikeras för tillfället av Corsica Linea och La Meridionale. Förutom att jämföra priser och tider för Marseille till Ajaccio, visar vi även resultat för Nice till Ajaccio och Toulon till Ajaccio för att hjälpa dig att komma från Frankrike till Korsika på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Marseille Ajaccio rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Marseille Ajaccio färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Marseille Ajaccio färjebiljetterna.

Billiga Marseille till Ajaccio priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Marseille Ajaccio färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Marseille Ajaccio färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Marseille Ajaccio färjor online med AFerry idag.