Färja från Marseille till Bastia

Karta

Hämta prisuppgift

  • 7 korsningar varje vecka
    11 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Marseille till Bastia-linjen går mellan Frankrike och Korsika och trafikeras för tillfället av Corsica Linea och La Meridionale. Förutom att jämföra priser och tider för Marseille till Bastia, visar vi även resultat för Nice till Bastia och Toulon till Bastia för att hjälpa dig att komma från Frankrike till Korsika på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Marseille Bastia rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Marseille Bastia färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Marseille Bastia färjebiljetterna.

Billiga Marseille till Bastia priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Marseille Bastia färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Marseille Bastia färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Marseille Bastia färjor online med AFerry idag.