Färja från Marseille till Ile Rousse

Karta

Hämta prisuppgift

  • 2 korsningar varje vecka
    10 tim 30 min

Alternativa Färdvägar

Marseille till Ile Rousse-linjen går mellan Frankrike och Korsika och trafikeras för tillfället av Corsica Linea. Förutom att jämföra priser och tider för Marseille till Ile Rousse, visar vi även resultat för Nice till Ile Rousse och Toulon till Ile Rousse för att hjälpa dig att komma från Frankrike till Korsika på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Marseille Ile Rousse rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Marseille Ile Rousse färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Marseille Ile Rousse färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Marseille Ile Rousse färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Marseille Ile Rousse färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Marseille Ile Rousse färjor online med AFerry idag.