Melilla färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Melilla Rutter

Boka färjor till Melilla med AFerry. Inrikes tjänster i Spanien är tillgängliga från Melilla till Almeria, Malaga och Motril.

Melilla Färjebolag

Färjor till och från Melilla och trafikeras för tillfället av Balearia, Naviera Armas och Trasmediterranea. Eftersom 3 färjebolag verkar in och ut ur Melilla, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Melilla, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Melilla färjor med Balearia, Naviera Armas och Trasmediterranea är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Melilla blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Melilla färjehamn Boka alla ledande Melilla-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Melilla-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Melilla-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Melilla färja
  • Melilla färja
  • Melilla färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Melilla-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Melilla-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enMelilla färja online med AFerry.se idag.

Melilla Karta

Visa karta

Port Address

Balearia

Edificio Estacion Maritima de Melilla, 52001, Melilla Ribera, Spain

Grandi Navi Veloci

Edificio Estacion Maritima de Melilla, 52001, Melilla Ribera, Spain

Naviera Armas

General Marina, 1, C.P. 52001, Morocco

Trasmediterranea

General Marina, 1, C.P. 52001, Marocco