Färja till Messina

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Messina Rutter

Boka färjor till Messina med AFerry. Färjor till Messina, i Sicilien, är tillgängliga från Eoliska öarna och Italien. Du kan ta en färja till Messina från Salerno, Villa San Giovanni och Vulcano.

Messina Färjebolag

Färjor till och från Messina och trafikeras för tillfället av Caronte & Tourist och Liberty Lines. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Messina, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Messina, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Messina färjor med Caronte & Tourist och Liberty Lines är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Messina blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Messina rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Messina färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Messina färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Färjor till Messina
  • Färjor till Messina
  • Färjor till Messina

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Messina färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Messina färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Messina färjor online med AFerry idag.

Messina Karta

Visa karta

Port Address

Caronte & Tourist

Messina - Molo Norimberga, 98122 Messina, Italy

Caronte & Tourist

Rada S. Francesco, , Italy

Liberty Lines

Molo d'imbarco Rizzo - Via Luigi Rizzo , 98122 (ME) , Italy