Färja till Montevideo

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka färjor till Montevideo med AFerry. Färjor till Montevideo, i Uruguay, är tillgängliga från Argentina,. Du kan ta en färja till Montevideo från Buenos Aires.

Montevideo Färjebolag

Färjor till och från Montevideo och trafikeras för tillfället av Colonia Express. När du letar efter en färja till Montevideo, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Montevideo färjor med Colonia Express är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Montevideo blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Montevideo rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Montevideo färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Montevideo färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Färjor till Montevideo
  • Färjor till Montevideo
  • Färjor till Montevideo

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Montevideo färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Montevideo färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Montevideo färjor online med AFerry idag.

Montevideo Karta

Visa karta

Port Address

Colonia Express

Terminal de Tres Cruces, Av. Italia y Blvd. Artigas, Local 31A, , Uruguay