Färja till Motril

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Motril Rutter

  • Tanger Med till Motril / Motril till Tanger Med
    7 korsningar varje vecka
    8 tim

Specialerbjudanden

Boka färjor till Motril med AFerry. Du kan använda Motril för att ta färjor runt Spanien och även till Marocko. Inrikes tjänster i Spanien är tillgängliga från Motril till Melilla medan färjor från Spanien seglar till Al Hoceima och Nador.

Motril Färjebolag

Färjor till och från Motril och trafikeras för tillfället av Naviera Armas. När du letar efter en färja till Motril, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Motril färjor med Naviera Armas är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Motril blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Motril rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Motril färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Motril färjebiljetterna.

  • Färjor till Motril
  • Färjor till Motril
  • Färjor till Motril

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Motril färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Motril färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Motril färjor online med AFerry idag.

Motril Karta

Visa karta

Port Address

Balearia

Paseo del Puerto, 35, 18613, Motril, Granada, Spain

FRS

Paseo del Puerto, 35, 18613, Motril, Granada, Spain

Naviera Armas

18600 Motril, Granada, Spain