Färja från Mytilini till Piraeus

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 7 korsningar varje vecka
    11 tim 30 min
    Få pris

Mytilini till Piraeus-linjen går mellan Egeiska öarna och Grekland och trafikeras för tillfället av Blue Star Ferries och Hellenic Seaways.

Boka alla ledande Mytilini Piraeus rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Mytilini Piraeus färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Mytilini Piraeus färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Mytilini Piraeus färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Mytilini Piraeus färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Mytilini Piraeus färjor online med AFerry idag.