Färja från Nådendal till Kapellskär

Karta

Hämta prisuppgift

  • 1 korsningar dagligen
    8 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Nådendal till Kapellskär-linjen går mellan Finland och Sverige och trafikeras för tillfället av Finnlines. Förutom att jämföra priser och tider för Nådendal till Kapellskär, visar vi även resultat för Åbo till Stockholm och Helsingfors till Stockholm för att hjälpa dig att komma från Finland till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Nådendal Kapellskär rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Nådendal Kapellskär färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Nådendal Kapellskär färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Nådendal Kapellskär färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Nådendal Kapellskär färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Nådendal Kapellskär färjor online med AFerry idag.