Färja till Naha

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Naha Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Naha med AFerry. Inrikes tjänster i Japan är tillgängliga från Naha till Kagoshima och Yoron.

Naha Färjebolag

Färjor till och från Naha och trafikeras för tillfället av Marix Line. När du letar efter en färja till Naha, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Naha färjor med Marix Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Naha blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Naha rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Naha färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Naha färjebiljetterna.

  • Färjor till Naha
  • Färjor till Naha
  • Färjor till Naha

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Naha färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Naha färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Naha färjor online med AFerry idag.

Naha Karta

Visa karta

Port Address

A Line Ferry

Naha terminal, Tondocho 2-1, Naha, Okinawa, 900-0035, Japan

Marix Line

900-0035 Nahaport terminal, Tondo cho 2-1, Naha shi, Okinawa ken, Japan