Färja från Neapel till Cagliari

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    14 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Neapel till Cagliari-linjen går mellan Italien och Sardinien och trafikeras för tillfället av Tirrenia di Navigazione. Förutom att jämföra priser och tider för Neapel till Cagliari, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Italien till Sardinien på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Civitavecchia till Arbatax
  • Civitavecchia till Cagliari
  • Civitavecchia till Olbia
  • Civitavecchia till Porto Torres

Boka alla ledande Neapel Cagliari rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Neapel Cagliari färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Neapel Cagliari färjebiljetterna.

Billiga Neapel till Cagliari priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Neapel Cagliari färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Neapel Cagliari färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Neapel Cagliari färjor online med AFerry idag.