Newhaven färja

Karta

Hämta prisuppgift

Newhaven Rutter

Boka färjor till Newhaven med AFerry. Färjor till Newhaven, i England, är tillgängliga från Frankrike. Du kan ta en färja till Newhaven från Dieppe.

Newhaven Färjebolag

Färjor till och från Newhaven och trafikeras för tillfället av DFDS. När du letar efter en färja till Newhaven, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Newhaven färjor med DFDS är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Newhaven blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Newhaven färjehamn Boka alla ledande Newhaven-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Newhaven-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Newhaven-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Dieppe - Newhaven
(DFDS)
637,73 Skr
  • Bokat: 2019 golggotmánnu 3, duorasdat
  • Res: 2019 juovlamánnu 1, sotnabeaivi (Enkel)
  • Bil + 2

Specialerbjudanden

  • Newhaven färja
  • Newhaven färja
  • Newhaven färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Newhaven-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Newhaven-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enNewhaven färja online med AFerry.se idag.

Newhaven Karta

Visa karta

Port Address

DFDS

Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF, United Kingdom

DFDS

Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF, United Kingdom