Nice färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Nice Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Nice med AFerry. Färjor till Nice, i Frankrike, är tillgängliga från Korsika och Sardinien. Du kan ta en färja till Nice från 5 färja hamnar:

  • Ajaccio
  • Bastia
  • Golfo Aranci
  • Ile Rousse
  • Porto Vecchio

Nice Färjebolag

Färjor till och från Nice och trafikeras för tillfället av Corsica-Sardinia Ferries och Moby Lines. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Nice, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Nice, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Nice färjor med Corsica-Sardinia Ferries och Moby Lines är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Nice blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Nice färjehamn Boka alla ledande Nice-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Nice-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Nice-färjebiljetterna.

  • Nice färja
  • Nice färja
  • Nice färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Nice-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Nice-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enNice färja online med AFerry.se idag.

Nice Karta

Visa karta

Port Address

Corsica-Sardinia Ferries

Port de Commerce, 06000 Nice, France

Moby Lines

Quai Entrecasteaux, F - 06300 Nice , France

Corsica Linea

Port de Commerce, 06000 Nice, France