Färja från Olbia till Civitavecchia

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

 • 7 korsningar varje vecka
  6 tim 30 min
  Få pris
 • 1 korsningar dagligen
  5 tim 30 min
  Få pris

Alternativa Färdvägar

Olbia till Civitavecchia-linjen går mellan Sardinien och Italien och trafikeras för tillfället av Grimaldi Lines och Tirrenia di Navigazione. Förutom att jämföra priser och tider för Olbia till Civitavecchia, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Sardinien till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris:

 • Arbatax till Civitavecchia
 • Cagliari till Civitavecchia
 • Cagliari till Neapel
 • Porto Torres till Civitavecchia

Boka alla ledande Olbia Civitavecchia rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Olbia Civitavecchia färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Olbia Civitavecchia färjebiljetterna.

Billiga Olbia till Civitavecchia priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Olbia Civitavecchia färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Olbia Civitavecchia färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Olbia Civitavecchia färjor online med AFerry idag.