Färja från Oma till Hakodate

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar dagligen
    1 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Oma till Hakodate är en intern resa i Japan och drivs av Tsugaru Kaikyo Ferry. Förutom att jämföra priser och tider för Oma till Hakodate, visar vi även resultat för Aomori till Hakodate för att hjälpa dig att komma runt Japan på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Oma Hakodate rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Oma Hakodate färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Oma Hakodate färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Oma Hakodate färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Oma Hakodate färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Oma Hakodate färjor online med AFerry idag.