Färja till Osaka

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Osaka Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Osaka med AFerry. Du kan använda Osaka för att ta färjor runt Japan och även till Sydkorea. Inrikes tjänster i Japan är tillgängliga från Osaka till Beppu medan färjor från Japan seglar till Busan.

Osaka Färjebolag

Färjor till och från Osaka och trafikeras för tillfället av Panstar Cruise Line och Sunflower Ferry. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Osaka, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Osaka, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Osaka färjor med Panstar Cruise Line och Sunflower Ferry är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Osaka blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Osaka rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Osaka färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Osaka färjebiljetterna.

  • Färjor till Osaka
  • Färjor till Osaka
  • Färjor till Osaka

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Osaka färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Osaka färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Osaka färjor online med AFerry idag.

Osaka Karta

Visa karta

Port Address

Panstar Cruise Line

559-0034 20-52 Nanko Kita1-chome, Suminoe-KU, Osaka, Japan

Panstar Cruise Line

559-0034 20-52 Nanko Kita1-chome, Suminoe-KU, Osaka, Japan