Oslo färja

Karta

Hämta prisuppgift

Oslo Rutter

Boka färjor till Oslo med AFerry. Färjor till Oslo, i Norge, är tillgängliga från Danmark och Tyskland. Du kan ta en färja till Oslo från Frederikshavn, Kiel och Köpenhamn.

Oslo Färjebolag

Färjor till och från Oslo och trafikeras för tillfället av Color Line, DFDS och Stena Line. Eftersom 3 färjebolag verkar in och ut ur Oslo, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Oslo, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Oslo färjor med Color Line, DFDS och Stena Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Oslo blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Oslo färjehamn Boka alla ledande Oslo-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Oslo-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Oslo-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Copenhagen - Oslo
(DFDS Seaways)
4 008,73 Skr
  • Bokat: 2019 golggotmánnu 7, vuossárga
  • Res: 2019 juovlamánnu 1, sotnabeaivi (Enkel)
  • Bil + 2

Specialerbjudanden

  • Oslo färja
  • Oslo färja
  • Oslo färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Oslo-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Oslo-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enOslo färja online med AFerry.se idag.

Oslo Karta

Visa karta

Port Address

Color Line

Color Line Terminalen, Hjortnes, 0250, Norway

DFDS

Utstikker II, Vippetangen, 0150, Norway

Stena Line

Stena Line A/S, Vippetangen, Utstikker 2, Oslo, N-0154, Norway