Färja från Palma till Barcelona

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar dagligen
    7 tim 30 min
    Få pris
  • 6 korsningar varje vecka
    7 tim 45 min
    Få pris

Palma till Barcelona-linjen går mellan Balearics och Spanien och trafikeras för tillfället av Balearia och Trasmediterranea. Förutom att jämföra priser och tider för Palma till Barcelona, visar vi även resultat för Palma till Denia, Palma till Gandia och Palma till Valencia för att hjälpa dig att komma från Balearics till Spanien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Palma Barcelona rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Palma Barcelona färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Palma Barcelona färjebiljetterna.

Billiga Palma till Barcelona priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Palma Barcelona färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Palma Barcelona färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Palma Barcelona färjor online med AFerry idag.