Färja från Palma till Ibiza

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar varje vecka
    4 tim
    Få pris
  • 2 korsningar dagligen
    2 tim
    Få pris

Palma till Ibiza är en intern resa i Balearics och drivs av Balearia och Trasmediterranea. Förutom att jämföra priser och tider för Palma till Ibiza, visar vi även resultat för Palma till San Antonio för att hjälpa dig att komma runt Balearics på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Palma Ibiza rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Palma Ibiza färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Palma Ibiza färjebiljetterna.

Billiga Palma till Ibiza priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Palma Ibiza färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Palma Ibiza färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Palma Ibiza färjor online med AFerry idag.