Panarea färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Panarea Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Panarea med AFerry. Färjor till Panarea, i Eoliska öarna, är tillgängliga från Italien och Sicilien. Du kan ta en färja till Panarea från Milazzo och Neapel.

Panarea Färjebolag

Färjor till och från Panarea och trafikeras för tillfället av Liberty Lines och SNAV. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Panarea, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Panarea, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Panarea färjor med Liberty Lines och SNAV är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Panarea blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Panarea färjehamn Boka alla ledande Panarea-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Panarea-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Panarea-färjebiljetterna.

  • Panarea färja
  • Panarea färja
  • Panarea färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Panarea-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Panarea-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enPanarea färja online med AFerry.se idag.

Panarea Karta

Visa karta

Port Address

SNAV

Scalo Ditella , I - 98050 Panarea , Italy

Liberty Lines

Panarea, 98055 Lipari ME, Italy