Färja från Patras till Bari

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 7 korsningar varje vecka
    16 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Patras till Bari-linjen går mellan Grekland och Italien och trafikeras för tillfället av ANEK Superfast. Förutom att jämföra priser och tider för Patras till Bari, visar vi även resultat för Igoumenitsa till Bari, Igoumenitsa till Brindisi och Patras till Brindisi för att hjälpa dig att komma från Grekland till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Patras Bari rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Patras Bari färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Patras Bari färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Patras Bari färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Patras Bari färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Patras Bari färjor online med AFerry idag.