Färja från Patras till Brindisi

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    17 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Patras till Brindisi-linjen går mellan Grekland och Italien och trafikeras för tillfället av Grimaldi Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Patras till Brindisi, visar vi även resultat för Igoumenitsa till Bari, Igoumenitsa till Brindisi och Patras till Bari för att hjälpa dig att komma från Grekland till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Patras Brindisi rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Patras Brindisi färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Patras Brindisi färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Patras Brindisi färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Patras Brindisi färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Patras Brindisi färjor online med AFerry idag.