Patras färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Patras Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Patras med AFerry. Färjor till Patras, i Grekland, är tillgängliga från Italien. Du kan ta en färja till Patras från 4 färja hamnar:

  • Ancona
  • Bari
  • Brindisi
  • Venedig

Patras Färjebolag

Färjor till och från Patras och trafikeras för tillfället av ANEK Superfast, Grimaldi Lines och Minoan Lines. Eftersom 3 färjebolag verkar in och ut ur Patras, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Patras, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Patras färjor med ANEK Superfast, Grimaldi Lines och Minoan Lines är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Patras blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Patras färjehamn Boka alla ledande Patras-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Patras-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Patras-färjebiljetterna.

  • Patras färja
  • Patras färja
  • Patras färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Patras-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Patras-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enPatras färja online med AFerry.se idag.

Patras Karta

Visa karta

Port Address

ANEK Superfast

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece

Levante Ferries

Patras Ferry Terminal , Patras 262 23, Greece

Grimaldi Lines

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece

Minoan Lines

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece