Pembroke färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Pembroke Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Pembroke med AFerry. Färjor till Pembroke, i Wales, är tillgängliga från Irland. Du kan ta en färja till Pembroke från Rosslare.

Pembroke Färjebolag

Färjor till och från Pembroke och trafikeras för tillfället av Irish Ferries. När du letar efter en färja till Pembroke, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Pembroke färjor med Irish Ferries är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Pembroke blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Pembroke färjehamn Boka alla ledande Pembroke-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Pembroke-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Pembroke-färjebiljetterna.

  • Pembroke färja
  • Pembroke färja
  • Pembroke färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Pembroke-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Pembroke-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enPembroke färja online med AFerry.se idag.

Pembroke Karta

Visa karta

Port Address

Irish Ferries

Pembroke Dock, Pembrokeshire, SA72 6UF, United Kingdom