Färja från Piombino till Portoferraio

Karta

Hämta prisuppgift

 • 4 korsningar dagligen
  40 min
  Få pris
 • 16 korsningar dagligen
  40 min
  Få pris
 • 10 korsningar dagligen
  1 tim
  Få pris

Alternativa Färdvägar

Piombino till Portoferraio-linjen går mellan Italien och Elba och trafikeras för tillfället av Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines och Toremar. Förutom att jämföra priser och tider för Piombino till Portoferraio, visar vi även resultat för Piombino till Cavo och Piombino till Rio Marina för att hjälpa dig att komma från Italien till Elba på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Piombino Portoferraio rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Piombino Portoferraio färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Piombino Portoferraio färjebiljetterna.

Billiga Piombino till Portoferraio priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Piombino Portoferraio färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Piombino Portoferraio färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Piombino Portoferraio färjor online med AFerry idag.