Färja från Piraeus till Folegandros

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

 • 7 korsningar varje vecka
  4 tim
  Få pris
 • 1 korsningar dagligen
  4 tim
  Få pris
 • 3 korsningar varje vecka
  6 tim 20 min
  Få pris

Piraeus till Folegandros-linjen går mellan Grekland och Kykladerna och trafikeras för tillfället av Sea Jets och Zante Ferries.

Boka alla ledande Piraeus Folegandros rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Piraeus Folegandros färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Piraeus Folegandros färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Piraeus Folegandros färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Piraeus Folegandros färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Piraeus Folegandros färjor online med AFerry idag.