Färja från Piraeus till Paros

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar dagligen
    4 tim
    Få pris
  • 7 korsningar varje vecka
    3 tim 20 min
    Få pris

Piraeus till Paros-linjen går mellan Grekland och Kykladerna och trafikeras för tillfället av Blue Star Ferries och Hellenic Seaways.

Boka alla ledande Piraeus Paros rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Piraeus Paros färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Piraeus Paros färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Piraeus Paros färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Piraeus Paros färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Piraeus Paros färjor online med AFerry idag.