Färja från Piraeus till Poros

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 3 korsningar dagligen
    1 tim
    Få pris

Piraeus till Poros-linjen går mellan Grekland och Saroniska öarna och trafikeras för tillfället av 2 rederier - Hellenic Seaways och Saronic Ferries.

Boka alla ledande Piraeus Poros rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Piraeus Poros färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Piraeus Poros färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Piraeus Poros färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Piraeus Poros färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Piraeus Poros färjor online med AFerry idag.