Färja från Piraeus till Syros

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar dagligen
    3 tim 30 min
    Få pris
  • 7 korsningar varje vecka
    2 tim
    Få pris

Piraeus till Syros-linjen går mellan Grekland och Kykladerna och trafikeras för tillfället av Blue Star Ferries och Hellenic Seaways.

Boka alla ledande Piraeus Syros rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Piraeus Syros färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Piraeus Syros färjebiljetterna.

Billiga Piraeus till Syros priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Piraeus Syros färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Piraeus Syros färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Piraeus Syros färjor online med AFerry idag.