Färja från Piran till Venedig

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Piran till Venedig-linjen går mellan Slovenien och Italien och trafikeras för tillfället av Venezia. Förutom att jämföra priser och tider för Piran till Venedig, visar vi även resultat för 5 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Slovenien till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Mali Losinj till Cesenatico
  • Porec till Venedig
  • Pula till Venedig
  • Rovinj till Venedig
  • Umag till Venedig

Boka alla ledande Piran Venedig rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Piran Venedig färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Piran Venedig färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Piran Venedig färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Piran Venedig färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Piran Venedig färjor online med AFerry idag.