Plymouth färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Plymouth Rutter

Boka färjor till Plymouth med AFerry. Färjor till Plymouth, i England, är tillgängliga från Frankrike och Spanien. Du kan ta en färja till Plymouth från Roscoff och Santander.

Plymouth Färjebolag

Färjor till och från Plymouth och trafikeras för tillfället av Brittany Ferries. När du letar efter en färja till Plymouth, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Plymouth färjor med Brittany Ferries är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Plymouth blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Plymouth färjehamn Boka alla ledande Plymouth-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Plymouth-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Plymouth-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Roscoff - Plymouth
(Brittany Ferries)
3 253 Skr
  • Bokat: 2020 borgemánnu 8, lávvardat
  • Res: 2020 borgemánnu 12, gaskavahkku (Enkel)
  • Camper Van + 2
Santander - Plymouth
(Brittany Ferries)
9 636 Skr
  • Bokat: 2020 borgemánnu 4, maŋŋebárga
  • Res: 2020 borgemánnu 12, gaskavahkku (Enkel)
  • Camper Van + 1

Specialerbjudanden

  • Plymouth färja
  • Plymouth färja
  • Plymouth färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Plymouth-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Plymouth-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enPlymouth färja online med AFerry.se idag.

Plymouth Karta

Visa karta

Port Address

Brittany Ferries

Millbay, Plymouth, Devon, PL1 3EW, United Kingdom