Ponza färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Ponza Rutter

 • Casamicciola Terme till Ponza / Ponza till Casamicciola Terme
  5 korsningar varje vecka
  2 tim 55 min
 • Naples till Ponza / Ponza till Naples
  5 korsningar varje vecka
  2 tim 50 min

Specialerbjudanden

Boka färjor till Ponza med AFerry. Inrikes tjänster i Italien är tillgängliga från Ponza till Terracina.

Ponza Färjebolag

Färjor till och från Ponza och trafikeras för tillfället av NLG. När du letar efter en färja till Ponza, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Ponza färjor med NLG är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Ponza blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Ponza färjehamn Boka alla ledande Ponza-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Ponza-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Ponza-färjebiljetterna.

 • Ponza färja
 • Ponza färja
 • Ponza färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Ponza-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Ponza-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enPonza färja online med AFerry.se idag.

Ponza Karta

Visa karta

Port Address

SNAV

Banchina Molo di Fazio , I - 04027 Ponza , Italy