Färja från Poole till St Helier

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    3 tim 59 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Poole till St Helier-linjen går mellan England och Kanalöarna och trafikeras för tillfället av Condor Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Poole till St Helier, visar vi även resultat för Portsmouth till St Helier för att hjälpa dig att komma från England till Kanalöarna på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Poole St Helier rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Poole St Helier färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Poole St Helier färjebiljetterna.

Billiga Poole till St Helier priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Poole St Helier färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Poole St Helier färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Poole St Helier färjor online med AFerry idag.