Porec färja

Karta

Hämta prisuppgift

Porec Rutter

Boka färjor till Porec med AFerry. Färjor till Porec, i Kroátia, är tillgängliga från Italien. Du kan ta en färja till Porec från Venedig.

Porec Färjebolag

Färjor till och från Porec och trafikeras för tillfället av Atlas Kompas och Venezia. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Porec, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Porec, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Porec färjor med Atlas Kompas och Venezia är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Porec blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Porec färjehamn Boka alla ledande Porec-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Porec-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Porec-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Porec färja
  • Porec färja
  • Porec färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Porec-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Porec-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enPorec färja online med AFerry.se idag.

Porec Karta

Visa karta

Port Address

Atlas Kompas

Obala marsala Tita 6, , 52440, Porec, Croatia

Commodore Cruises

Poreč, 52440, Croatia

Venezia

Porec Dock, 52440, Croatia