Färja från Porec till Venedig

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Porec till Venedig-linjen går mellan Kroátia och Italien och trafikeras för tillfället av Atlas Kompas. Förutom att jämföra priser och tider för Porec till Venedig, visar vi även resultat för 5 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Kroátia till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Mali Losinj till Cesenatico
  • Piran till Venedig
  • Pula till Venedig
  • Rovinj till Venedig
  • Umag till Venedig

Boka alla ledande Porec Venedig rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Porec Venedig färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Porec Venedig färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Porec Venedig färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Porec Venedig färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Porec Venedig färjor online med AFerry idag.