Färja till Poros

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Poros Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Poros med AFerry. AFerry har alltid billiga priser för Poros, så att du kan nå Saroniska öarna veta att du har ett bra pris. Färjor till och från Poros och trafikeras för tillfället av Hellenic Seaways och Saronic Ferries. När du letar efter en färja till Poros, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Poros färjor med Hellenic Seaways och Saronic Ferries är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Poros blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Poros rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Poros färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Poros färjebiljetterna.

  • Färjor till Poros
  • Färjor till Poros
  • Färjor till Poros

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Poros färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Poros färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Poros färjor online med AFerry idag.

Poros Karta

Visa karta

Port Address

Hellenic Seaways

Akti Kalomoiras, 18020 Poros, Saronic Islands, Greece

Saronic Ferries

Akti Kalomoiras, 18020 Poros, Saronic Islands, Greece