Färja till Porto Heli

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Porto Heli Rutter

 • Ermioni till Porto Heli / Porto Heli till Ermioni
  2 korsningar dagligen
  35 min
 • Hydra till Porto Heli / Porto Heli till Hydra
  2 korsningar dagligen
  55 min
 • 2 korsningar dagligen
  2 tim 30 min
 • Poros till Porto Heli / Porto Heli till Poros
  2 korsningar dagligen
  1 tim 25 min
 • Spetses till Porto Heli / Porto Heli till Spetses
  2 korsningar dagligen
  10 min

Specialerbjudanden

Boka färjor till Porto Heli med AFerry. Inrikes tjänster i Grekland är tillgängliga från Porto Heli till Hydra och Piraeus.

Porto Heli Färjebolag

Färjor till och från Porto Heli och trafikeras för tillfället av Hellenic Seaways. När du letar efter en färja till Porto Heli, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Porto Heli färjor med Hellenic Seaways är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Porto Heli blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Porto Heli rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Porto Heli färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Porto Heli färjebiljetterna.

 • Färjor till Porto Heli
 • Färjor till Porto Heli
 • Färjor till Porto Heli

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Porto Heli färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Porto Heli färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Porto Heli färjor online med AFerry idag.

Porto Heli Karta

Visa karta

Port Address

Hellenic Seaways

Porto Heli Port, Epidavrou-Kosta Street, Port Heli (Porto Cheli), Greece