Färja från Porto Torres till Ajaccio

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • sällan korsningar
    4 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Porto Torres till Ajaccio-linjen går mellan Sardinien och Korsika och trafikeras för tillfället av Corsica Linea och Corsica-Sardinia Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Porto Torres till Ajaccio, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Sardinien till Korsika på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Golfo Aranci till Porto Vecchio
  • Porto Torres till Porto Vecchio
  • Porto Torres till Propriano
  • Santa Teresa di Gallura till Bonifacio

Boka alla ledande Porto Torres Ajaccio rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Porto Torres Ajaccio färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Porto Torres Ajaccio färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Porto Torres Ajaccio färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Porto Torres Ajaccio färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Porto Torres Ajaccio färjor online med AFerry idag.