Färja från Porto Torres till Civitavecchia

Karta

Hämta prisuppgift

  • 2 korsningar varje vecka
    7 tim 15 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Porto Torres till Civitavecchia-linjen går mellan Sardinien och Italien och trafikeras för tillfället av Grimaldi Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Porto Torres till Civitavecchia, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Sardinien till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Arbatax till Civitavecchia
  • Cagliari till Civitavecchia
  • Cagliari till Neapel
  • Olbia till Civitavecchia

Boka alla ledande Porto Torres Civitavecchia rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Porto Torres Civitavecchia färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Porto Torres Civitavecchia färjebiljetterna.

Billiga Porto Torres till Civitavecchia priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Porto Torres Civitavecchia färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Porto Torres Civitavecchia färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Porto Torres Civitavecchia färjor online med AFerry idag.