Färja från Porto Torres till Propriano

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Porto Torres till Propriano-linjen går mellan Sardinien och Korsika och trafikeras för tillfället av La Meridionale. Förutom att jämföra priser och tider för Porto Torres till Propriano, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Sardinien till Korsika på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Golfo Aranci till Porto Vecchio
  • Porto Torres till Ajaccio
  • Porto Torres till Porto Vecchio
  • Santa Teresa di Gallura till Bonifacio

Boka alla ledande Porto Torres Propriano rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Porto Torres Propriano färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Porto Torres Propriano färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Porto Torres Propriano färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Porto Torres Propriano färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Porto Torres Propriano färjor online med AFerry idag.