Färja från Portoferraio till Piombino

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

 • 4 korsningar dagligen
  40 min
  Få pris
 • 14 korsningar dagligen
  30 min
  Få pris
 • 9 korsningar dagligen
  30 min
  Få pris

Alternativa Färdvägar

Portoferraio till Piombino-linjen går mellan Elba och Italien och trafikeras för tillfället av Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines och Toremar. Förutom att jämföra priser och tider för Portoferraio till Piombino, visar vi även resultat för Cavo till Piombino och Rio Marina till Piombino för att hjälpa dig att komma från Elba till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Portoferraio Piombino rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Portoferraio Piombino färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Portoferraio Piombino färjebiljetterna.

Billiga Portoferraio till Piombino priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Portoferraio Piombino färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Portoferraio Piombino färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Portoferraio Piombino färjor online med AFerry idag.