Färja från Portoferraio till Piombino

Karta

Hämta prisuppgift

  • 11 korsningar dagligen
    30 min
  • 9 korsningar dagligen
    1 tim

Alternativa Färdvägar

Portoferraio till Piombino-linjen går mellan Elba och Italien och trafikeras för tillfället av Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines och Toremar. Förutom att jämföra priser och tider för Portoferraio till Piombino, visar vi även resultat för Cavo till Piombino och Rio Marina till Piombino för att hjälpa dig att komma från Elba till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Portoferraio Piombino rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Portoferraio Piombino färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Portoferraio Piombino färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Portoferraio Piombino färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Portoferraio Piombino färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Portoferraio Piombino färjor online med AFerry idag.