Färja från Portsmouth till Caen

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar dagligen
    5 tim 45 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Portsmouth till Caen-linjen går mellan England och Frankrike och trafikeras för tillfället av Brittany Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Portsmouth till Caen, visar vi även resultat för Newhaven till Dieppe och Portsmouth till Le Havre för att hjälpa dig att komma från England till Frankrike på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Portsmouth Caen rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Portsmouth Caen färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Portsmouth Caen färjebiljetterna.

Billiga Portsmouth till Caen priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Portsmouth Caen färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Portsmouth Caen färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Portsmouth Caen färjor online med AFerry idag.