Färja från Portsmouth till Le Havre

Karta

Hämta prisuppgift

  • 7 korsningar varje vecka
    5 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Portsmouth till Le Havre-linjen går mellan England och Frankrike och trafikeras för tillfället av Brittany Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Portsmouth till Le Havre, visar vi även resultat för Newhaven till Dieppe och Portsmouth till Caen för att hjälpa dig att komma från England till Frankrike på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Portsmouth Le Havre rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Portsmouth Le Havre färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Portsmouth Le Havre färjebiljetterna.

Billiga Portsmouth till Le Havre priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Portsmouth Le Havre färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Portsmouth Le Havre färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Portsmouth Le Havre färjor online med AFerry idag.