Färja från Propriano till Porto Torres

Karta

Hämta prisuppgift

Propriano till Porto Torres-linjen går mellan Korsika och Sardinien och trafikeras för tillfället av La Meridionale. Förutom att jämföra priser och tider för Propriano till Porto Torres, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Korsika till Sardinien på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Ajaccio till Porto Torres
  • Bonifacio till Santa Teresa di Gallura
  • Porto Vecchio till Golfo Aranci
  • Porto Vecchio till Porto Torres

Boka alla ledande Propriano Porto Torres rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Propriano Porto Torres färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Propriano Porto Torres färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Propriano Porto Torres färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Propriano Porto Torres färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Propriano Porto Torres färjor online med AFerry idag.