Färja från Puttgarden till Rodby

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 42 korsningar dagligen
    30 min
    Få pris

Puttgarden till Rodby-linjen går mellan Tyskland och Danmark och trafikeras för tillfället av Scandlines. Förutom att jämföra priser och tider för Puttgarden till Rodby, visar vi även resultat för Rostock till Gedser för att hjälpa dig att komma från Tyskland till Danmark på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Puttgarden Rodby rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Puttgarden Rodby färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Puttgarden Rodby färjebiljetterna.

Billiga Puttgarden till Rodby priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Puttgarden Rodby färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Puttgarden Rodby färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Puttgarden Rodby färjor online med AFerry idag.