Färja från Rafina till Andros

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

 • 2 korsningar dagligen
  1 tim 55 min
  Få pris
 • 2 korsningar dagligen
  1 tim 55 min
  Få pris
 • 1 korsningar dagligen
  1 tim
  Få pris

Rafina till Andros-linjen går mellan Grekland och Kykladerna och trafikeras för tillfället av Cyclades Fast Ferries och Golden Star Ferries.

Boka alla ledande Rafina Andros rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Rafina Andros färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Rafina Andros färjebiljetterna.

Billiga Rafina till Andros priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Rafina Andros färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Rafina Andros färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Rafina Andros färjor online med AFerry idag.