Färja från Rhodos till Santorini Thira

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    17 tim 55 min
    Få pris
  • 1 korsningar varje vecka
    8 tim 55 min
    Få pris

Rhodos till Santorini Thira-linjen går mellan Dodekanisos och Kykladerna och trafikeras för tillfället av Aegeon Pelagos och Blue Star Ferries.

Boka alla ledande Rhodos Santorini Thira rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Rhodos Santorini Thira färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Rhodos Santorini Thira färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Rhodos Santorini Thira färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Rhodos Santorini Thira färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Rhodos Santorini Thira färjor online med AFerry idag.