Färja från Rodby till Puttgarden

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 44 korsningar dagligen
    45 min
    Få pris

Rodby till Puttgarden-linjen går mellan Danmark och Tyskland och trafikeras för tillfället av Scandlines. Förutom att jämföra priser och tider för Rodby till Puttgarden, visar vi även resultat för Gedser till Rostock för att hjälpa dig att komma från Danmark till Tyskland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Rodby Puttgarden rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Rodby Puttgarden färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Rodby Puttgarden färjebiljetterna.

Billiga Rodby till Puttgarden priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Rodby Puttgarden färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Rodby Puttgarden färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Rodby Puttgarden färjor online med AFerry idag.